Selskaber

På Bopa har vi vilde med ligge hus til større selskaber, både i gårdhaven når vejret er til det, eller indenfor i vores Café. Vi har erfaring med det meste, barnedåb, bryllupper, fødselsdage osv, men også helt almindelige brunchevents. Vi har også mulighed for at tilrettelægge en specialmenu hvis der skulle være særlige ønsker. Send din forsørgelse til: info@cafebopa.dk


JULEFROKOST

Har i prøvet vores julefrokost? Hvert år nyfortolker vi den traditionelle julemenu hvor blandt andet grisen genopdages i nye nuancer og silden får selskab af spændende marinader. Vi sørger også for at lave vores egen snaps som i fællesskab med julemenuen får bjælderne til at symfonere! Fredag og lørdag har vi åbent helt til kl 05 hvor man kan få danset julesulen væk inde i danseriet.

Se menuen her!

Bordreservation til julefrokost: mandag til fredag kl. 10-16 på telefon 46 91 10 32(dette nr. er kun til reservation af julefrokoster) eller mail: info@cafebopa.dk Pris pr. couv. kr. 325,- Ved flere personer end 6 skal der ved reservation vedlægges kr. 100,- pr. pers. i depositum.


NYTÅRSAFTEN

Vi elsker nytårsfester og liner derfor hvert år op for en aften bestående af ambitiøse og prangende retter efterfulgt af en glimmerfyldt fest som varer til den lyse morgen (næsten)! Det er efterhånden blevet en velkendt tradition, så det er en god idé at reservere bord så hurtigt som muligt hvis man ønsker at fylde maverne med lækker mad inden festen åbner for alle kl. 24! 

Velkomstdrink, 6 retters menu, bobler og kransekage. Pris 600,- med vinmenu 1000,-
Ved reservation vedlægges 200,- pr. pers. i depositum.

Dj og cocktailbar til kl. 05.

Bordreservation til middagen er en nødvendighed!

Book bord til nytårsaften: info@cafebopa.dk  ved reservation vedlægges kr. 200,- pr. pers. i depositum.

ALLE ER VELKOMMEN FRA KL. 24.00!

Se menuen her!


DEPOSITUMREGLER

For at sikre deres reservation beder vi om, at forudbetale et beløb på kr. 100/200,- for hver gæst som reservationen er foretaget til. Det indbetalte depositumm fratrækkes deres regning på selve aftenen. Betaling af depositum til Nykredit Bank A/S. Reg.nr.: 8117 Konto: 282 6636 med angivelse af: NAVN (som reservationen er foretaget under), samt DATO for ARRANGEMENTET. Bemærk venligst, at deres reservationen ikke er gældende før vi har modtaget deres depositum. Aflysning/ændring af antallet af gæster: Ved aflysning eller reduktion af antallet af gæster senere end en 1 uge før afviklingen af det bestilte arrangement vil vi opkræve hele det indbetalte depositum.

 

 


 

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, drikke og events.

×