Selskaber

SELSKABER

På Bopa har vi vilde med ligge hus til mindre eller større selskaber, både i gårdhaven når vejret er til det, eller indenfor i vores Café. Vi har erfaring med det meste, 2-3 retters menu, brunchbuffet,  barnedåb, bryllupper, fødselsdage osv, men også helt almindelige brunchevents. Vi har også mulighed for at tilrettelægge en specialmenu hvis der skulle være særlige ønsker. Send din forsørgelse til: info@cafebopa.dk

Forespørgsler per e-mail besvares hurtigst muligt, ofte inden for 24 timer. 


JULEFROKOST

Har i prøvet vores julefrokost? Hvert år nyfortolker vi den traditionelle julemenu hvor blandt andet grisen genopdages i nye nuancer og silden får selskab af spændende marinader. Vi sørger også for at lave vores egen snaps som i fællesskab med julemenuen får bjælderne til at symfonere! Fredag og lørdag har vi åbent helt til kl 05 hvor man kan få danset julesulen væk inde i danseriet.

Vi modtager reservationer og svare på spørgsmål omkring julefrokoster året rundt via mail: info@cafebopa.dk


NYTÅRSAFTEN

Vi elsker nytårsfester og liner derfor hvert år op for en aften bestående af ambitiøse og prangende retter efterfulgt af en glimmerfyldt fest som varer til den lyse morgen (næsten)! Det er efterhånden blevet en velkendt tradition, så det er en god idé at reservere bord så hurtigt som muligt hvis man ønsker at fylde maverne med lækker mad inden festen åbner for alle kl. 24! 

Vi modtager reservationer og svare på spørgsmål omkring nytårsaften året rundt via mail: info@cafebopa.dk


DEPOSITUMREGLER

For at sikre deres reservation beder vi om, at forudbetale et beløb på kr. 200,- for hver gæst som reservationen er foretaget til. Det indbetalte depositumm fratrækkes deres regning på selve aftenen. Betaling af depositum til Nykredit Bank A/S. Reg.nr.: 8117 Konto: 282 6636 med angivelse af: NAVN (som reservationen er foretaget under), samt DATO for ARRANGEMENTET. Bemærk venligst, at deres reservationen ikke er gældende før vi har modtaget deres depositum.

Aflysning/ændring af antallet af gæster: Ved aflysning senere end én uge før arrangement vil vi opkræve hele det indbetalte depositum. Ved reduktion af antallet af gæster senere end én uge før arrangement opkræves gæstens/gæsternes indbetalte depositum.

 

 

 


 

  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, drikke og events.

×