Selskaber

SELSKABER

På Bopa har vi vilde med ligge hus til mindre eller større selskaber, både i gårdhaven når vejret er til det, eller indenfor i vores Café. Vi har erfaring med det meste, 2-3 retters menu, brunchbuffet,  barnedåb, bryllupper, fødselsdage osv, men også helt almindelige brunchevents. Vi har også mulighed for at tilrettelægge en specialmenu hvis der skulle være særlige ønsker. Send din forsørgelse til: info@cafebopa.dk

Forespørgsler per e-mail besvares hurtigst muligt, ofte inden for 24 timer. 


JULEFROKOST

Har I prøvet vores julefrokost? Vi sylter, marinerer og vi bager selv. Vores julefrokost er helt igennem hjemmelavet – dog har vi ikke selv fanget silden…
Fredag og lørdag har vi åbent helt til kl. 04, hvor man kan få danset julesulet væk i danseriet.
På Bopa har I jeres bord hele aftenen for vi har INGEN 2-3 TIMERS REGEL !
Vi modtager reservationer og svarer på spørgsmål omkring julefrokoster året rundt via mail: info@cafebopa.dk

Menu:

-To slags sild, valnødder, timian, toast og rugbrød
 
-Gravad laks med beder, dild og rugbrød
 
-Andebryst med krydret rødkål puré og tranebær

-Braiseret svinebryst med mørk sauce, svær, brunet kartoffel, grov rødkål med kanel og stjerneanis
 
-Ris a la mande

Pris 325,-

Husk at læse vores DEPOSITUMREGLER. 

På grund af covid-19 kan der ske ændringer, da vi hele tiden følger sundhedsstyrelsens retningslinjer.


NYTÅR PÅ BOPA

Vi er i den grad ved at være klar til at vinke farvel til 2020, der har budt på alt fra verdensomspændende pandemier til fugleinfluenza og gudhjælpemig om ikke også at OL blev aflyst. Det har på alle måder været en vild tur!

Vi glæder os derfor virkelig til at fejre, at 2021 endelig er her! Det gør vi ved at invitere alle, der har lyst til lidt god stemning og nytårsoptimisme til årets sidste arrangement på Bopa fra kl. 17.

Du vil blive budt hjerteligt velkommen med et glas velkomstbobler og en lille snack, hvorefter middagen for alvor kan begynde kun afbrudt af et pitstop under Dronningens Nytårstale.

Og selvom vores arrangement er nødt til at slutte kl. 22, skal du selvfølgelig ikke gå tomhændet hjem. Vi sørger for kransekagen, så I kan komme ordentligt ind i 2021.

Menu: Østers – Kongekrabbe – Torsk – Mørbrad – Gateau Marcel

Pris for 5 retter plus velkomstbobler, snacks og to-go-kransekage til 650 kr. per. Person.

For at reservere plads og menu kan du skrive til  info@cafebopa.dk

Vi følger naturligvis også Sundhedsstyrelsen og Myndighedernes retningslinjer.


DEPOSITUMREGLER For at sikre Jeres reservation beder vi Jer forudbetale et beløb på kr. 200,- for hver gæst. Det indbetalte depositum fratrækkes regningen på selve aftenen. Betaling af depositum til Nykredit Bank A/S. Reg.nr.: 8117 Konto: 282 6636 med angivelse af: NAVN (som reservationen er foretaget under), samt DATO for ARRANGEMENTET. Bemærk venligst, at Jeres reservation ikke er gældende før vi har modtaget depositummet.
Aflysning/ændring af antallet af gæster: Ved aflysning senere end én uge før arrangement vil vi opkræve hele det indbetalte depositum. Ved reduktion af antallet af gæster senere end én uge før arrangement opkræves gæstens/gæsternes indbetalte depositum.


  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, drikke og events.

×