VesterbromenuPris

Vesterbromenu mad

Stegt Kammusling på blomkålsuppe & hasselnød -- Havtaskekæbe karamelliseret fennikelpure & hummerbisqe -- Lammesteg m persillerod & ribs -- Panna Cotta
295 kr.

Vesterbromenu vin

La Marimerena, Albarino ¤ L'Expression, Pinot blanc, ¤ Jordan De Asso, Grenache ¤ Recioto della Valpolicella, Cantina di Negrar
295 kr.

*Som forret, som små hovedretter, til deling eller bare til den lille ekstra sult... du bestemmer! (fra kl. 17.30-22.00)
Aften retterPris

Charcuterie-tallerken

90 kr.

Ostetallerken

90 kr.

Bagte rødbeder m gedeost og feldtsalat

90 kr.

Lammesteg af nakke m persillerod og sauce

90 kr.

Krabbe & knoldselleri

90 kr.

Braiseret oksehaler m. aspargeskartofler, porre og gremolata

90 kr.

Havtaskekæber, karamelliseret fennikelpure & hummerbisque

90 kr.

Stenbidderrogn m agurk & rugbrød

90 kr.

Kanin i vin, bacon & tyttebær

90 kr.

Rørt oksetatar m syltede svampe

90 kr.

Stegt kammusling på blomkålsuppe & hasselnød

90 kr.

*Husk at spørge din tjener om dessertens vinøse ledsager
Det sødePris

Cheesecake m solbær

90 kr.

Panna cotta

90 kr.

*Lækre eftermiddags snacks fra vi åbner kl.16.00
Eftermiddags snackPris

Charcuterie-tallerken

90 kr.

Ostetallerken

90 kr.

Salte mandler

35 kr.

Oliven

35 kr.
  Tilmeld nyhedsbrev...
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV...

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret omkring maden, drikke og events.

×